het aftellen is weer begonnen! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van gieneneric - WaarBenJij.nu het aftellen is weer begonnen! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van gieneneric - WaarBenJij.nu

het aftellen is weer begonnen!

Blijf op de hoogte en volg

12 Juni 2007 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Nog twee weken en dan vertrekken wij opnieuw naar een andere stad, naar een ander land. Twee jaar geleden kwamen we in Dubai aan met ieder 2 koffers, nu komt er een heuse verhuiswagen om al onze spullen in Doha te krijgen.

Als alle spullen zijn ingepakt, hopen wij zelf de volgende dag met de auto naar Qatar te kunnen rijden. Hopen we, want voordat het zover is moeten er nog heel wat papieren geregeld worden: transit visum voor Saudi Arabië, geannuleerde verblijfsvergunning, exportdocumenten voor de auto, verzekeringen, enzovoorts.

Ik ben benieuwd of Doha veel veranderd is, want het is voor ons allebei al weer vijf jaar geleden dat we daar geweest zijn. Ik natuurlijk alleen maar op bezoek, Eric heeft er al eens een jaartje gewerkt. Als het in net zo’n rap tempo gaat als Dubai, kennen we het zeker niet meer terug!

• 15 Juni 2007 - 10:48

Erik (kleine):

Nou nou nou ... zo zie je nog eens wat! succes met inpakken enz. Wel leuk deze site. Kunnen we jullie een beetje volgen.

Greeeeetzzzz. Meld me wel weer eens een keer

• 15 Juni 2007 - 12:40

GODELIEVE:

WIJ WENSEN JULLIE VEEL SUCCES MET DE VERHUIZING EN DE PAPIEREN ROMPSLOMP.
    HOPENLIJK GAAN JULLIE JE DAAR OOK SNEL THUIS VOELEN. IK BEN OVERIGENS EEN HEERLIJKE VERWENWEEK NAAR GAMBIA GEWEEST EN ALLES IS GOED GEGAAN.
    TOT MAILS EN HOUD JULLIE TAAI.

JULLIE BUURTJES IN
    NEDERLAND!!!!!!!!!

• 16 Juni 2007 - 17:29

Ruud Marielle, Kids:

ook wij wensen jullie succes met het overhuizen en hopen dat jullie daar gauw je draai kunnen vinden groetjes van ons allemaal.

• 17 Juni 2007 - 07:51

Broertje:

Ik wil bij deze graag vast voor de tweede week van oktober het logeerbed vastleggen. Nu jullie nog geen huis hebben weet ik tenminste zeker dat er niet voor de zoveelste keer, net als ik op bezoek ga bij mijn liefste zusje en zwager, al weer iemand anders het beste gastenverblijf heeft ingepikt...

• 17 Juni 2007 - 11:38

Oom Peter Tante Henr:

hallo Gien en Eric wij wensen jullie ook heel veel succes met de verhuizing en misschien tot ziens in Doha

• 17 Juni 2007 - 12:21

Pascalle:

Super site! Fijn om op de hoogte te blijven hoe het met jullie gaat tijdens en na de verhuizing enzo. Ik ben ook erg benieuwd namelijk :-)
    Succes iig, en tot lees.

• 17 Juni 2007 - 18:43

Frans En Ria:

Veel succes met het verhuizen van al jullie spullen. Voor jullie uiteraard ook een hele goede reis naar jullie nieuwe adres. Tot ziens/lees !!

Ome Frans en tante Ria

• 19 Juni 2007 - 13:42

Nicole:

Hoi,

Leuk dat jullie nu ook zo'n site hebben. Kan ik ook een beetje bijhouden hoe het leven daar staat! Veel succes met de verhuizing!

Groetjes Nicole

• 20 Juni 2007 - 07:10

Ingrid:

Ik neem het stokje over van mijn andere nicht(je). Wat een wereldreizigers toch in onze familie. Wel heel leuk dat we ook jullie nu zo kunnen volgen. Misschien dat we de familiereunie in Qatar plaats kunnen laten vinden ?!
    Houd ons maar goed op de hoogte (én we willen ook foto´s zien !)
    Veel geluk op jullie nieuwe stek.

Groetjes, ook namens Robert en de meiden.
    Ingridx

• 18 Juli 2007 - 11:27

Anja:

Keileuk joh, zo'n site!! Ik heb het eindelijk gevonden...Veel succes met de verhuizing.
    Groeten uit Denemarken
    Anja -x-